Contact/info

CONTACT

Er zijn twee praktijken, een in Gent en een in Hansbeke.

U kan kiezen wat het beste voor u past.Ik ben een professioneel en gecertificeerd osteopaat, met meer dan tien jaar ervaring.


Als tiener kwam ik met osteopathie in contact. Ik vond de filosofie van het holisme en zelfgenezend vermogen van het lichaam zo mooi en evident dat ik er zelf naar begon te leven. Het bracht me eerst bij de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de Universiteit Gent omdat ik rond ziekte en gezondheid vanuit het preventieve aspect wou werken.

Toch liet de osteopathie me niet los en ging ik studeren aan de International Academy of Osteopathy te Gent.


Als osteopaat focus ik naast de manuele behandeling ook op jouw omgevingsfactoren zodat ik jou op weg kan helpen naar een gezondere levensstijl. Bijvoorbeeld door het samen zoeken naar een veilige manier van bewegen die in jouw leven past.

Hiernaast behandel ik ook baby's en kinderen en heb daarvoor de postgraduate opleiding kinderosteopathie aan Panta Rhei gevolgd.


Denk je dat ik jou of jouw kind kan helpen met een specifieke klacht of wil je je preventief laten begeleiden om je gezondheid en weerbaarheid op te krikken? Neem dan gerust contact met me op of maak online een afspraak.


Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van de Belgische Osteopaten en erkend door de Belgische mutualiteiten. De beroepsorde is de provinciale geneeskundige commissie. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is aangesloten via MARSH nv, bij de verzekeringsmaatschappij AMLIN Corporate Insurance met polisnummer 99.541.685.
osteopaat baby's kinderen clio deprest