Contact/info

CONTACT

Er zijn twee praktijken, een in Gent en een in Hansbeke.

U kan kiezen wat het beste voor u past.Ik ben een professioneel en gecertificeerd osteopaat, met meer dan acht jaar ervaring.


Als tiener kwam ik met osteopathie in contact. Ik vond de filosofie van het holisme en zelfgenezend vermogen van het lichaam zo mooi en evident dat ik er zelf naar begon te leven. Het bracht me eerst bij de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de Universiteit Gent omdat ik rond ziekte en gezondheid vanuit het preventieve aspect wou werken.

Toch liet de osteopathie me niet los en ging ik studeren aan de International Academy of Osteopathy te Gent.


Als osteopaat focus ik naast de manuele behandeling ook op jouw omgevingsfactoren zodat ik jou op weg kan helpen naar een gezondere levensstijl. Bijvoorbeeld door het samen zoeken naar een veilige manier van bewegen die in jouw leven past.

Hiernaast behandel ik ook baby's en kinderen en heb daarvoor de postgraduate opleiding kinderosteopathie aan Panta Rhei gevolgd.


Denk je dat ik jou of jouw kind kan helpen met een specifieke klacht of wil je je preventief laten begeleiden om je gezondheid en weerbaarheid op te krikken? Neem dan gerust contact met me op of maak online een afspraak.


Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van de Belgische Osteopaten en erkend door de Belgische mutualiteiten. De beroepsorde is de provinciale geneeskundige commissie. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is aangesloten via MARSH nv, bij de verzekeringsmaatschappij AMLIN Corporate Insurance met polisnummer 99.541.685.
osteopaat baby's kinderen clio deprest


CONSULT


De eerste osteopathische behandeling neemt een uur in beslag, daarna 45 minuten. Een behandeling kost 60 euro. U krijgt een attest voor tussenkomst van het ziekenfonds. Een voorschrift van de arts is hiervoor niet nodig.

PRAKTIJKEN

Tuinwijklaan 67

9000 Gent

Bekijk op Google Maps

Zandestraat 25

9850 Hansbeke

Bekijk op Google Maps

0498 75 28 15

Ondernemingsnr 0842 914 261

MAAK EEN AFSPRAAK


U hebt de keuze tussen de praktijk in Gent of die in Hansbeke (Nevele).

Voor een afspraak kunt u bellen, mailen of de online agenda invullen.


Gelieve een afspraak minstens 24u vooraf te annuleren.

Indien niet, zal de helft van de consultprijs aangerekend worden.Webdesign, illustratie & foto: www.huisheip.moonfruit.com

Foto's: Bert Deprest & Ilse Heip

Illustraties: Leonardo Da Vinci