Blog

3 september 2020:  Maak je klaar voor de herfst
Het is alweer september en de herfst staat voor de deur.  Nu meer dan ooit, is het belangrijk om preventief te werken aan je gezondheid, en osteopathie helpt daarbij.


We weten nog niet hoe de voorschriften rond het Corona-virus zullen evolueren in het griepseizoen, maar hoe meer je gespaard blijft van snotneuzen, verkoudheden, keelontstekingen, koorts en griep, hoe gemakkelijker je ‘normaal’ verder kan werken en leven.


Hoe bescherm je jezelf nu voor die narigheden? Met een optimaal zelfgenezend vermogen van je lichaam! Je immuniteit werkt het best als het niet continu kleine (of grote) brandjes moet blussen.  


Stress en spanningen, blokkades, een overprikkeld zenuwstelsel, verkeerde voeding, een zittende levensstijl,… zijn allemaal zaken die je lichaam elke dag moet aanpakken. Hierdoor schiet er minder energie over voor de immuniteit.


Vaak voel je zelf niet aan waar er een probleem zit, of wat je verkeerd doet. Hier kan ik jou bij helpen! Ik spoor de spanningen op en haal die weg waardoor je lichaam zichzelf kan genezen.  Dit voel je aan de immuniteit. Je lichaam is krachtiger om zich te verweren tegen indringers zoals virussen en bacteriën.

Laat die herfst nu maar komen!


CONSULT


De eerste osteopathische behandeling neemt een uur in beslag, daarna 45 minuten. Een behandeling kost 60 euro. U krijgt een attest voor tussenkomst van het ziekenfonds. Een voorschrift van de arts is hiervoor niet nodig.

PRAKTIJKEN

Tuinwijklaan 67

9000 Gent

Bekijk op Google Maps

Zandestraat 25

9850 Hansbeke

Bekijk op Google Maps

0498 75 28 15

Ondernemingsnr 0842 914 261

MAAK EEN AFSPRAAK


U hebt de keuze tussen de praktijk in Gent of die in Hansbeke (Nevele).

Voor een afspraak kunt u bellen, mailen of de online agenda invullen.


Gelieve een afspraak minstens 24u vooraf te annuleren.

Indien niet, zal de helft van de consultprijs aangerekend worden.Webdesign, illustratie & foto: www.huisheip.moonfruit.com

Foto's: Bert Deprest & Ilse Heip

Illustraties: Leonardo Da Vinci